Kijk voor het actuele aanbod en informatie over toegangsmaterieel op de webwinkel van SBM Trading, steigerwinkel.nl

Daksteiger


ToegangssteigerAluminium loopbrug

Daksteiger

 

De APW daksteiger is het ideale hulpmiddel bij werkzaamheden aan dakkapel en schoorsteen. Snel te plaatsen op daken met een hellingshoek van 30 tot 60º. Kan worden uitgebouwd tot iedere gewenste lengte en breedte.


Voetligger - Vloerdrager
Deze kan direct aan het nokstuk worden gemonteerd, en bij verder uitbouwen aan de top en middenligger, hierdoor kan men zelf de werkhoogte bepalen. De vloerdrager kan ook op meerdere niveau's tegelijk worden gebruikt.

terug
Toegangssteiger
De toegangssteiger maakt het makkelijker om met materiaal de hoogte in te gaan. Doordat de trappen in de steigertoren geplaatst worden kan men gewoon omhoog lopen zoals op normale trappen.

Er zijn twee manieren om de trappen in de steiger te plaatsen;
Steigertrap - platform - steigertrap - etc

terug

Aluminium loopbrug

 

 


Alle aluminium loopbruggen voldoen aan de maximale wettelijke belasting van 150 kg per m2 en zijn geheel volgens HD 1004 - P6. Het aluminium profiel heeft een hoogte van 15 cm. en de brug een breedte van 61 cm. Toch is deze brug licht in gewicht doordat hij zijn stijfheid haalt uit de unieke constructie van zijn profiel. Het gegolfde aluminium deck is voorzien van het verplichte anti-slipprofiel, sterk EN licht!
De eventueel bij te leveren aluminium leuning is in één handeling inklapbaar en door de variable plaatsing van de leuninghouders aan beide zijden te plaatsen.
Eventueel kunnen wij de loopbruggen voor u voorzien van opleghaken of iedere andere constructie die naar wens is van de klant. De te verkrijgen lengtes zijn standaard (andere maten op bestelling):

LENGTE : GEWICHT :
3 meter 18 kg.
4 meter 24 kg.
5 meter 30 kg.
6 meter 36 kg.
7 meter 42 kg.
8 meter 48 kg.
 

SBM-Trading
Pastoor van Sonsbeeckstraat 6
7039 AJ Stokkum

Tel: +31(0)314-668383
Mobiel: +31(0)648694413

Inschr. nr. KvK: 09139520

Kijk voor het actuele aanbod en informatie over toegangsmaterieel op de webwinkel van SBM Trading, steigerwinkel.nl